ADIYAMAN / MERKEZ - Polis Amca İmam Hatip Ortaokulu

Ock

Eğitimci - yazar Hamza Çelenk okul-yazar buluşmaları kapsamında öğrencilerimizle buluştu.

Ock

Okul-Yazar buluşmaları kapsamında yazar  Sayın Hamza ÇELENK hocamız okulumuzda öğrencilerimiz ile buluşup kitaplarını imzalatacaktır.

Ara

Öğrencilerimiz tarafından Filistin temalı mektup ve resim  sergisi düzenlendi.

Ara

Kazanım değerlendirme sınavında başarılı olan öğrencilerimizi Aybüke filmini izlemek üzere sinemaya götürdük.

Ara

Okulumuzda insan hakları haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.

Ara

Filistin'e destek kapsamında okulumuzda etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor.

Filistin'de yaşanan acılar hepimizi en derinden sarsmaktadır.

Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ekm

Öğrencilerimizin daha zinde ve hareketli olması adına okulumuzda ders başlamadan önce egzersiz hareketleri yapılmaktadır.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında öğnecilerimizden anlamlı bir etkinlik geldi.

Eyl

Mevlid Kandili olması sebebiyle okulumuz öğrencileri tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle okulumuzda ilköğretim haftası düzenlenen törenle kutlandı.

Eyl

11-16 Eylül tarihleri arasında 5. sınıf öğrencilerimize uyum haftası kapsamında sinema etkinliği düzenlendi.

Eyl

6 Şubat tarihinde yaşanan büyük deprem felaketi sonrası öğrencilerimiz ile yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanı içindeyiz.

Ock

Kaynakların etkin ve verimli kullanımının öneminin arttığı çağımızda bu bilinci öğrencilerimize aşılamak için okulumuzda Sıfır Atık Sıfır İsraf konulu eğitim verildi.