ADIYAMAN / MERKEZ - Polis Amca İmam Hatip Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle okulumuz öğrencileri ile resim etkinliği düzenledik.

Nis

Vakti Kuşanmak projesi kapsamında okulumuzda "İlk Namazım"  ödüllü hikaye yarışması düzenlenecektir.

Nis

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik LGS sınavı gelmeden okul gezilerimize başladık.

Nis

Geçtiğimiz günlerde futsalda şampiyon olarak bizi gururlandıran öğrencilerimiz bu kez futbolda madalya ile dönerek bu gururu bizlere tekrardan yaşattılar.

Mrt

Okullar arası futsal turnuvasında büyük başarı gösteren takımımız şampiyonluğa ulaştı.

Mrt

Öğrencilerimizin daha aktif ve zinde kalmasını sağlamak için derslere başlamadan önce kısa bir fiziki etkinlik yapıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulü dolayısıyla okulumuz çok amaçlı salonunda etkinlikler düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Mrt

Okullar arası futsal turnuvası kapsamında okulumuz ilk maçına çıktı.

Mrt

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının 2. döneminin başlamasının ardından okulumuzda veli toplantısı yapıldı.

Şbt

Öğrencilerimizi tarafından yapılan şiir dinletisi büyük beğeni topladı.

Şbt

Yaşanan 6 Şubat depremlerinin ardından öğrencilere destek olmak amacıyla Gençlik Merkezi tarafından okulumuz öğrencileri ziyaret edildi.

Şbt

Okulumuz 6. sınıf öğrencileri arasında bilgi yarışması yapıldı.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketinin birinci yılı ve Miraç kandilinin aynı güne denk gelmesi sebebiyle camide buluştuk.

Ock

Eğitimci - yazar Hamza Çelenk okul-yazar buluşmaları kapsamında öğrencilerimizle buluştu.